Кадър и видео: , You tubeВ Германия е създадена следствена комисия от

...
Кадър и видео: , You tubeВ Германия е създадена следствена комисия от
Коментари Харесай

Д-р Райнер Фулмич: Организаторите на ковидгеноцида ги очаква наказателен съд

Кадър и видео: , You tube

В Германия е основана следствена комисия от четирима юристи, която да проверява дейностите на държавното управление по отношение на пандемията от Ковид.

Д-р Райнер Фулмич, един от четиримата юристи, членове на следствената комисия, публикува в Ютюб видеоообръщение с претекстовете и задачите на следствието, съобщи уеб сайтът Право и здраве.

На 10 юли, комисията е почнала да преглежда свидетелства и сигнали от учени и жители от целия свят, свързани с  пандемията от ковид.

От всичко, което знаем до този миг, коронакризата би трябвало да се преименува в „ корона скандал “, а тези, които го проведоха би трябвало да понесат наказателна отговорност и да платят обезщетение за вредите, които нанесоха. От политическа позиция, би трябвало да се направи всичко допустимо в бъдеще никой да не може да манипулира още веднъж човечеството, с цел да угоди на порочните си проекти.

Международна мрежа от адвокати ще организира следствие на това най-мащабно в историята „ корона шикалкавене “.

Съдебното дело против „ корона мошеничеството “ би трябвало да отговори на три значими въпроса:

1. Има ли ковид пандемия или това е  PCR тест  пандемия.
2. Мерки против ковид ли са блокирането, носенето на маски, общественото разграничаване или това са ограничения за обезпечаване на всеобща суматоха.
3. Истина ли е че немското държавно управление е било подложено на напън от основния идеолог на пандемията, доктор Дростен от клиниката Шарите в Берлин и от господин Вилер ветеринар и шеф на Роберт Кох институт и господин Тедрос – началник на СЗО, тъй като Германия, известна като дисциплинирана страна, ще стане образец за останалите.
Корона вирусът не провокира по-висока от нормалната смъртност в която и да е страна на света, включително и в Германия. Анти коронавирусните ограничения са учредени на тестванията за PCR, които са проби на Дростен.

Комисията, водена от Д-р Рейнер Фулмич желае да получи отговори и на следните въпрооси:

1. До какъв брой рисков в реалност е този корона вируса за хората?
2. Каква е значимостта на позитивните PCR проби?
3. Какви са вредите нанесени на стопанската система?

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР